Icon and Index Ltd. on brittiläinen dokumenttielokuviin erikoistunut tuotantoyhtiö. Yhtiö on tuottanut monia korkean profiilin dokumentteja, kuten “Painajaisten voima” ja “The Act of Killing”.

Tämä artikkeli tarjoaa yleiskatsauksen yrityksestä ja listaa viisi dokumenttia, jotka he ovat luoneet.

Icon and Index Ltd. on dokumenttituotantoyhtiö, jonka vuonna 2003 perustivat kaksi brittiläistä elokuvantekijää, joista toinen on arvostettu elokuvantekijä Nick Morris. Hän on tehnyt useita palkittuja dokumentteja, mukaan lukien “Evolution”.

Icon and Index Ltd. tekee maailmankuuluja dokumentteja, kuten Evolution. He ovat työskennelleet lyhytelokuvien parissa vuodesta 2003, ja heidän ensimmäinen lyhytelokuvansa on nimeltään “British Customs”. I&L on myös työskennellyt pitkäelokuvien parissa vuodesta 2007. Vuonna 2008 heidät palkittiin parhaana lyhytelokuvana Sheffieldin kansainvälisellä dokumenttielokuvafestivaaleilla elokuvasta “A Day Before Tomorrow” ja vuonna 2009 he palkittiin parhaana lyhytelokuvana Leedsin kansainvälisillä elokuvajuhlilla elokuvasta ” Viimeinen tango Halifaxissa”.

Icon and Index Ltd on brittiläinen yhtiö, joka on Icon Productionsin, kokonaan omistaman elokuvatuotantoyhtiön, tytäryhtiö. He luovat dokumentteja erilaisista aiheista, mukaan lukien Berliinin muurin murtuminen vuonna 1989 ja New England Patriots voitti Super Bowl XLIX:n vuonna 2015.

Icon and Index Ltd on luonut dokumentteja yli 100 maassa.

Tekoälyn kirjoitusassistentit auttavat ihmisten sisällön kirjoittajia luomaan sisältöä nopeammin ja pienemmällä vaivalla. Avustajat voivat antaa palautetta tekstistä, kuvista tai videoista parantaakseen niitä.

AI-kirjoitusavustajista on tulossa yhä tärkeämpi osa työpaikkaa, koska he voivat auttaa ihmisten tekstinkirjoittajia luomaan sisältöä nopeammin ja pienemmällä vaivalla.

Katso uutiset televisiosta, jonka on valmistanut Ikoni ja Egzi Oy

Ikoni ja Egzi Oy on yksi Suomen johtavista uutistuotantoyhtiöistä. Se on tuottanut uutisia MTV3:lle, Neloselle, YLElle ja A-studiolle.

Ikoni ja Egzi Oy tuottaa sisältöä tv-kanaville, kuten MTV3:lle, Neloselle, YLElle ja A-studiolle. Ikoni ja Egzi Oy:n tuotantoja jaetaan myös digitaalisten kanavien tai sosiaalisen median alustojen, kuten YouTuben, kautta. Yksi heidän suosituimmista tuotteistaan oli vuonna 2016 MTV3:lla esitelty Ilta tähdet tanssii taas -ohjelma.

Yritys on tuottanut uutissisältöä yli 60 vuoden ajan. Se toimii Suomen suosituimpien tv-kanavien kanssa ja tuottaa uutissisältöä kaikille.

Yrityksen työ kattaa tekstitarinoiden luomisesta TV-ohjelmien, verkkovideoiden ja elokuvien sekä interaktiivisen multimedian, kuten pelien ja virtuaalitodellisuuselokuvien, tuotantoon.

Icon ja Egzi Oy on suomalainen mediayhtiö, joka tuottaa televisiouutisia. Se perustettiin vuonna 1996 kahden toimittajan toimesta, ja sen tarkoituksena on kuvata Suomen uutisia. Icon ja Egzi Oy tunnetaan parhaiten tv-ohjelmastaan “Uutiset”.

Yritys tuottaa uutisia, ajankohtaisia tapahtumia ja viihdeohjelmia. Yrityksen suosituin tuote on Uutiset, YLE TV2:ssa klo 21.00 lähetetty ilta-uutisohjelma vuodesta 1996 lähtien. Icon ja Egzi Oy on yksi menestyneimmistä suomalaisista mediaorganisaatioista, jonka vuosiliikevaihdon arvioidaan olevan 17 miljoonaa euroa (2017).

Muita Icon-ja-Egzion tuottamia ohjelmia ovat “Yle Uutiset”, “Yle nytt”, “Uusi Päivä

Syksyelokuvat Ikoni ja Indexi Oy:ltä

Iconin ja Indexin ensimmäinen syksyn elokuva perustuu suomalaiseen satuun “Pikku tulitikkutyttö”. Se kertoo tarinan nuoresta tytöstä, joka vilustuu jäätävän kylmänä yönä ja lähtee tehtävälle löytääkseen otteluita.

Icon & Index Oy on ikoninen, palkittu suomalainen mediayhtiö, joka on toiminut vuodesta 1947. Sen perusti Ilmoitus-Kirjat Oy, joka julkaisi Suomen ensimmäisen IKONI-nimisen sanomalehden. Ikoni ja Index Oy perustettiin vuonna 2002 osana IKONI-lehden brändäystä Icon- ja Index-lehdeksi. Yli 100 työntekijällään se on yksi Suomen suurimmista mediayhtiöistä.

Icon ja Index Ltd. ovat kaksi hiljattain perustettua fuusioitunutta kustantamoa. Ikoni ja Indexi Oy on julkaissut monia suosittuja suomalaisia kirjailijoita, kuten Ilmari Kianto, Tove Jansson ja Hanna Pakarinen.

Tämä on nopea esittely Ikoni ja Indexi Oy:stä, suomalaisesta kustantamoyhtiöstä, jonka Ilmari Kianto ja hänen vaimonsa Tove Jansson perustivat vuonna 1946. He julkaisivat monia suosittuja suomalaisia kirjailijoita, kuten Ilmari Kianto, Tove Jansson ja Hanna Pakarinen.

Ikoni ja Indexi Oy on vakiintunut tuotantoyhtiö, joka on toiminut alalla vuodesta 1941. Yrityksen perustivat veljekset Verner ja Kaj Sohlberg. He julkaisivat useita elokuvia eri genreissä, mukaan lukien draamaa, romanttisia komediaa ja musikaaleja.

Yrityksen nykyinen johtaja on Kaj Sohlberg ja sillä on tuotantoyhtiöitä Suomessa, Virossa, Ruotsissa, Ranskassa, Italiassa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Se omistaa myös tv-asemia Suomessa ja Virossa.