Ikoni ja Teksi Oy on Suomessa toimiva yritys, joka valmistaa tv-materiaaleja. Yrityksen tuotteita esitetään television lisäksi myös verkko- ja radiojulkaisuina. Yritys on perustettu vuonna 1989 ja sillä on toimialanaan viihde- ja formulaatioelokuvien tuottaminen. Yritys on erikoistunut luovaan videoeditingiin, elokuvan tuottamiseen, animaatioon sekä videotekniikkaan.

Ikoni ja Teksi Oy:n ammattitaitoinen henkilöstö sisältää ohjaajia, leikkaajia, kuvaajia ja muusikkoja sekä muuta ammattilaiskalustoa. Yritys tarjoaa laadukkaat palvelut, jotka sopivat elokuvantekijöiden, dokumentaristien, yritysten ja teollisuuden projekteihin. Ne tarjoavat tuotteitaan kaikille markkinoiden tyypillisille tasoille, alkaen ammattimaisesta huipputason tuotannosta aina hauskan seikkailun luomiseen.

Yrityksen valikoimassa on laaja valikoima erilaista materiaalia televisiokanaville ja verkkoon joita voidaan kustomoida kokoelmiin tai haastatteluihin. Ikoni ja Teksi Oy:n valmistamia tv-materiaaleja esitetään myös radioissa, sovellusten elokuvissa tai verkon kautta. Yritys on myös sitoutunut kehittämään tulevaisuudennostalgista tarjontaa mukailemaan nykyaikaisen tekniikan luomiseen.

Yritys tarjoaa laadukasta materiaalia asiakkailleen riippumatta siitä, haluavatko he pelkkää peruskuljetusta tai enemmän, kuten postausvalikoimat tai erikoisvalinnat 24/7:illa. Heidän enemmistön palveluistaan ​​yleisölle tarjotaan ilmaiseksi ja tarjolla on erilaisia alennusohjelmia ympärivuotisesti.

Ikoni ja Teksi Oy on 15 vuotta toimineesta televisioalalla Valkeakoskelle perustettu yritys, joka tuottaa tv-materiaaleja asiakkailleen. Yrityksellä on erikoistunut tuottamaan elokuvia, ohjelmia ja markkinointimateriaaleja. Lisäksi yritys tarjoaa laajan valikoiman audiovisuaalisen äänityksen, postprodusointipalveluja ja interaktiivisen koontityön tuottamiseen tarvittavia työkaluja.

Yrityksellä on vankka ammattitaito henkilöstössään, ja he ovat yrittäjien ja ohjaustiimin johtamana kykeneviä vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Ikoni ja Teksi Oy työskentelee yhteistyössä useiden brändien ja teollisuudenalojen kanssa, mukaan lukien autot, elektroniikka sekä musiikki. He ovat myös työskennelleet kansainvälisten mediatalojen, kuten BBC:n ja MTV:n, kanssa.

Yrityksen tuotteet ovat palkittuja, ja heidän laatuvideoitaan on esitetty lukuisissa televisiomereillä maailmanlaajuisesti. Yrityksen palvelut ovat avaimet käteen -paketteja, mikä tarkoittaa, että asiakkaat voivat luottaa siihen, että he saavat laadukkaat tuotteet ajan tasalla olevassa budjetissaan.

Tutustu Ikoni ja Teksin laajaan valikoimaan palveluja internetissä www.iconijatextoysolutions.fi tai ottamalla suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ikoni ja Teksi Oy on suomalainen televisiomateriaaleja valmistava yritys, joka tarjoaa palveluja eri projekteille ja tuottajille. Yrityksen päätuotteet ovat erilaisia TV-tekstityksiä, grafiikkaa ja ääniefektejä.

Yritys on ollut toiminnassa vuodesta 2020 alkaen ja on kasvanut huomattavasti siitä lähtien. Ikoni ja Teksi Oy:n tuotteet ovat hyvin laadukkaita ja ovat maineen vuoksi jo laajasti tunnettuja. Yrityksen tuotteet on suunniteltu erityisesti korkealaatuisten elokuvien, dokumenttien ja tv-basen tarpeisiin.

Ikoni ja Teksi Oy:lle on ominaista huolellinen asiakaspalvelu, jonka ansiosta se on onnistunut luomaan yhteyden yrityksen kuluttajiin ja kerännyt näin hyviä arvosteluita. Yrityksellä on hyödyllinen verkkosivusto, jossa voit tarkastella esimerkki materiaaleja ja lukea tehtävien esittelyjä. Samalla verkkosivustolla voit oppia alan ammattilaisen parhaita käytäntöjä.

Kaiken kaikkiaan Ikoni ja Teksi Oy tarjoaa ammattimaisia laadukkaita televisiomateriaaleja, joista kaikki voidaan tilata mukavasti verkossa. Yritys antaa tyytyväisyystakuun jokaiselle asiakkaalle ja edustaa alan johtavaa tuotemerkkiä.

Ikoni ja Teksi Oy on Kirkkonummella sijaitseva suomalainen tv-materiaaleja valmistava yritys. Yritys perustettiin vuonna 1986 ja se on nyt paikallisen elokuvatuottajan ja -valmistajan markkinoilla johtava teknologia- ja elokuvateollisuuden tarjoaja. Ikoni ja Teksi tuottaa luovia, korkealaatuisia ja innovatiivisia elokuvan teknologian ratkaisuja, jotka ovat luotettavia ja taloudellisesti kilpailukykyisiä.

Yritys työllistää noin 40 henkilöä Suomessa ja sillä on työntekijöitä myös muissa maissa, jotka auttavat tuottamaan laadukasta televisio-ohjelmaa. Yrityksen tuotteita voi nähdä televisiossa, elokuvateattereissa ja muutamissa tapahtumissa. Yritys on tinkimätön innostuksessaan lanseerata alan viimeisimmät teknologiat ja toteuttaa niitä vaikeimpien projektien laadukkaasti ja ajoissa.

Yrityksen tavoitteena on auttaa media-alan ammattilaisia ottamaan täyden hyödyn elokuvtuotannosta ja vierailemaan ammatin harjoittamiseen. Sen toimiala sisältää suuren määrän erilaisia palveluita, joita tarjoavat ikonisen tuoteportfolion johtavat toimittajat ja tuottajat ympäri maailmaa. Ikoni ja Teksi Oy:n tavoitteena on tarjota parempia ratkaisuja ammattilaisten, julkisen viestinnän ja viihdeteollisuuden tarpeisiin.