Icon and Index Oy on TV-materiaaleja ja muita tuotteita valmistava yritys. Heillä on tuotantolaitos Virossa ja ne toimittavat tuotteita yli 70 maahan ympäri maailmaa.

Ikoni ja Teksi Oy on virolainen yritys, joka valmistaa tv-materiaaleja, kuten näyttöjä, kiinnikkeitä, kaapeleita ja virtalähteitä. Yrityksen tuotantolaitos toimii pääosin Virossa, jonka tuotantokapasiteetti on 2 miljoonaa yksikköä vuodessa, mutta myös toimituksia yli 70 maahan maailmanlaajuisesti.

Icon and Index Oy on suomalainen tv-materiaalien, kuten dokumenttien, tv-sarjojen ja mainosten tuotantoon erikoistunut yritys.

Icon ja Indexin perusti Aarne Anttila 1980-luvulla. Yritys aloitti lyhytelokuvien tekemisellä televisioon, mutta kehittyi myöhemmin TV-sarjojen kuten Vappu ja Taija (Huhtikuu ja Taiya) tuottamiseen, joita esitettiin Yleisradiossa vuosina 1997-1998.

Ikoni ja Teksi Oy on tv-materiaaleja valmistava yritys. Icon and Index Oy on Ikoni ja Teksi Oy:n takana oleva mainostoimisto.

Ikoni ja Teksi Oy:n juuret ovat Suomessa, mutta nyt sillä on toimipisteet Lontoossa, New Yorkissa, Varsovassa, Moskovassa, Münchenissä, Brysselissä ja Pariisissa.

Ikoni ja Indexi Oy firma – käytä niitä katsomaan sarjakuvia televisiosta

Icon and Index Oy on suomalainen sarjakuvasarjojen lähettämiseen erikoistunut yritys. Yhtiö lähettää perinteisesti valikoiman erilaisia sarjakuvasarjoja perinteisesti lauantaiaamuisin.

Iconin ja Indexin menestys on ollut niin ylivoimainen, että niistä on muodostunut minimediaryhmittymä, jolla on tuotantotaloja muille ohjelmille, kuten “Life on Mars” ja “Sherlock”.

Icon and Index Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa ja myy televisioita, DVD-levyjä, Blu-ray-levyjä, tietokoneita, tietokonepelejä ja muita elektronisia tuotteita. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Oulussa.

Ikoni tuotenimenä löytyy useista maista kulutuselektroniikan toimittajana. Vuonna 2008 Yritys alkoi keskittyä kodin viihderatkaisuihinsa uusien digitelevisioiden julkaisun myötä.

Tässä on tarina, jota et uskoisi. Suomalainen tv-kanavien ohjelmistoja kehittävä Icon and Index Oy on luonut Suomen ensimmäisen live-action-sarjakuvan televisioon.

Yritys on kehittänyt työkalun, jonka avulla animoidut hahmot voivat päästä todelliseen maailmaan ja olla vuorovaikutuksessa katsojan kanssa. Yritys on työskennellyt tämän projektin parissa kolme vuotta, ja se paljastettiin lopulta Paavo Pesusieni -jakson aikana joulukuussa 2017.

Virtuaalinen hahmo voidaan sijoittaa minne tahansa ja käyttää koko esityksen ajan, jolloin eri kohtauksia voidaan kuvata samanaikaisesti lähetysaikataulua häiritsemättä.

Dokumenttiohjelmat

Icon and Index Ltd. on lontoolainen yritys, joka luo dokumenttielokuvia. He tekevät elokuvia humanitaarisista ongelmista, maailman tapahtumista ja tärkeistä yhteiskunnallisista suuntauksista.

Icon and Index Oy tuottaa dokumentteja, joita ei ole tehty massamarkkinoiden kulutukseen, vaan jotka on tarkoitettu niche-yleisölle, joka kaipaa kasvatuksellista kipinää sytyttääkseen ajattelunsa eri aiheista. He pyrkivät inspiroimaan yleisöä työllään.

Icon and Index Oy on yritys, jonka tavoitteena on auttaa elokuvantekijöitä ja tv-ohjaajia löytämään tarinansa. Yritystä rahoittaa kaksi Hollywoodin johtavaa tuottajaa ja ohjaajaa, ja toimitusjohtaja on Bernie Goldblatt, joka työskenteli yli 20 vuotta Hollywoodissa ohjaajana, tuottajana ja käsikirjoittajana.

Icon and Index Ltd. auttaa elokuvantekijöitä ja TV-ohjaajia löytämään tarinansa käyttämällä tekoälyä tunnistamaan mahdollisia tarinaideoita, jotka sopivat heidän seuraavaan projektiinsa. Yritys tarjoaa myös esituotantopalveluita, kuten käsikirjoituksen kehitystä, kuvakäsikirjoitusta, casting-puheluita jne., jolloin elokuvantekijät voivat aloittaa tuotannon kokeneiden ammattilaisten ohjauksella.

Icon and Index Ltd. on ollut esillä julkaisuissa, kuten Forbes Magazinessa, koska se käyttää tekoälyteknologiaa sisällön tuottamiseen sekä elokuva- että TV-projekteihin

Icon and Index Ltd. on tekoälyyritys, joka on erikoistunut big dataan, datatieteeseen ja koneoppimiseen. He ovat ensimmäisen tekoälyllä toimivan sisällöntuotantoyrityksen luojia.

Icon and Index Ltd. ilmoitti äskettäin uudesta yhteistyöstään Netflixin kanssa tarjotakseen automatisoidun elokuvan tuotantopalvelun, joka auttaa heitä tuottamaan dokumentteja suoratoistopalveluunsa.

Tämän kumppanuuden tavoitteena on luoda houkuttelevampia dokumentteja tilaajilleen automatisoimalla elokuvantekoprosessi, joka voi kestää jopa 10 päivää tai kauemmin yksittäisen dokumenttiprojektin osalta.

Tämä uusi hanke antaa Netflixille mahdollisuuden tuottaa jopa 50 elokuvaa vuodessa sen sijaan, että hänen pitäisi palkata elokuvantekijöitä, mikä voi olla heille kallista ja aikaavievää.