Syksy tuo mukanaan monia elokuvia Ikoni ja Indexi Oy:ltä. Vuoden 2019-2020 elokuvaikkunassa on jotain kaikille – kauhuun ja komedioihin, draamoihin ja fiktioihin.

Tuoreemmat syksyn tulokkaat sisältävät riemastuttavia fantasioita, täyteläisiä draamoja ja vieläkin hauskampia komedioita. Elokuvien tiiviissä tarjonnassa on vuoden 2020 suosikkileffoja, kuten Jumanji: The Next Level, Little Women, Joker ja Frozen 2.

Tekijöinä on SETA-yritysten kotimaisia ja kansainvälisiä tuotantotiimejä. Valinta tarjoaa mahdollisuuden tutustua uusiin tarinoihin kutenMidsommar tyhjyydestä ja Viimeisestä Kaupungeista jonka aikana pysyy ikimuistoinen. Jokainen Ikoni ja Indexi -yrityksen tuote on sekoitus auktoriteetin ja arvojen vuoropuhelua, mukaan lukien suurten nimien Antti J. Jokinen ja Oskari Sipola.

Syksyn elokuvaliikkeesi Ikoni ja Indexilta lupaa ikimuistoisia elokuvi-iltoja – jotta voit nauttia alkuperäimmillä tarinoilla ja mahtavalla audiovisuaalisella ilmaisulla. Kannattaa ehdottomasti tutustua tämän sykyn tarjontaan!

Syksyn uutuuselokuvat saapuvat ikonisen ja indeksin omistamilta kansainvälisiltä elokuvalta! Nämä elokuvat tuovat takaisin mielikuvituksellisuuden, satumaailmojen ja maaginen teemat elokuvateattereihin!

Ikonin ja Indexin omistamat elokuvat sisältävät kotimaisen draaman, joka on tarkoitettu aikuisyleisölle. Luvassa on yhdistelmiä romanttisesta draamasta, ja draamalle tyypillisiin syviin tunteisiin ja romaaneihin. Elokuvien ohjauksesta vastaavilla ohjaajilla on tausta parhaista koulutusohjelmista eri puolilta maailmaa.

Elokuvat harjoittavat menestyksekkäästi ihmisten emotionaalista sisältöä ja tuovat indikoitua dramaattisuutta. Niihin sisältyy vahvoja otteita tunteista, joita ei aina nähdä arkielokuvissa. Se antaa katsojalle mahdollisuuden syventyä syvemmälle filmiohjaajien tarkoittamiin asioihin.

Jos haluat seurata mielenkiintoisia tarinoita ja rauhoittaa mieltäsi vaikeina aikoina, ikoninen ja indeksi tarjoavat sinulle juuri niitä tarinoita tänä syksynä. Tervetuloa elokuville!

Tänä syksynä elokuvateattereissa nähdään useita huikeita elokuvia Ikoni ja Indexi Oy:ltä. Tarjontaan kuuluu viihdyttäviä seikkailuja, draamoja ja laadukasta viihdettä kaikenikäisille.

Keskikesänkin juhlittua, nyt on aika jatkaa syyskaudella. Viimeinkin pääsemme nauttimaan syksyelokuvista Ikoni ja Indexi Oy:ltä. He ovat tuoneet yleisönsä iloksi laadukasta viihdettä jo melkein sata vuotta.

Periaatteessa kaikkia syksyelokuvia ei ole vielä esitetty, mutta jo nyt tiedetään, etteivät ne petä! Ikoni ja Indexi Oy tarjoaa elokuvan ystäville monenlaisia elokuvia, seikkailuista draamoihin ja komedioihin. Löydät takuulla sinulle parhaiten sopivan elokuvan.

Kannattaa siis varata patja elokuvateatteriin ja lähteä katsomaan jotakin uutta ja mahtavaa. Kuinka loistavia ovatkaan vuoden parhaat hetket – kun palaa leffaillalle! Niinpä et silti halua missata yhtikön toinen toistaan parempia syksyelokuvia. Nauti siis elokuvien tuomasta turvallisesta ja hauskasta tunnelmasta, rentoudu ja herkuttele tarinoilla nyt syksyllä!

Syksy on jo puolivälissä ja katsojat katsovat mielenkiinnolla keynote-elokuvia, jotka tulevat ikoni ja Indexi Oy:ltä. Heidän elokuvakattaus on runsas ja lupaa hieman jotain jokaisen makuun.

Kannattaa aloittaa moderni versio klassikosta, jonka Ikoni ja Indexi tarjoavat liki yli vuodesta 1930. High School Musical Stars Innanen 2 yhdistää 90-luvun hauskuus ja teknologian huipputekniikka. Tämä on alkuperäisen tarinan kunnianosoitus ja sopii loistavasti juhlimaan musikaalien ja elokuvien ikonien välistä urheiluelementtiä.

Indexi ja Ikonin elokuvakattaus yltää aina draamaelokuviin dramaattisiin romanttisiin sattumuksiin. Dokumentaarinen animaatio Eyes of the Ghosts (Silmukkainen) kertoo entisen diplodokusfani Mika Tanskasen seikkailua löytöretkeillä etsimässä vaarallisia petoja ja dinosauruksia World of Warcraft -maailmassa. Tarina on ensimmäisen persoonan näkökulmasta laukaissut elokuvan puhuttelevasta uskomattomasta taideteoksesta syystäkin.

Lopuksi, Indexi ja Ikoni tuovat tullessaan mahdottoman hienon elokuvan: Cabin Cave of Shadow, joka on sekoitus 2019-luvun saavutusta ja pimeitä taikoja Amazon-junglen syvistä olemassaoloista. Elokuva seuraa seikkailijoiden taistelua neljän sukulaisen eroamisesta maagisten voimien eteen, jotka uhkaavat heidän perheenss ominaisuutta ja menneisyyttä.

Tarkista Ikonin ja Indexin upeasta tarjonnasta itse ja varaudu viettämään pimeitä illoja unohtumattoman elokuvaelämyksen ärsyttävien siivekkaiden jaksamisen parissa!