Icon and Index Oy on vuodesta 2000 lähtien toiminut suomalaisten elokuvien indie-jakelija. Yhtiö on yksi Suomen johtavista elokuvanjakelijoista yli 23 000 julkaisullaan.

Icon and Index Oy on avannut uuden Ikoni ja Indexi Oy:n (iconandindex.fi) -sivuston, joka tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon heidän syksyn elokuvistaan, mutta tarjoaa myös alustan suomalaiseen kulttuuriin ja elokuvaan yleensä.

Icon and Index tuottaa noin 20-25 elokuvaa vuosittain, mutta tällä kaudella he ovat julkaisseet yli 50 uutta nimikettä – mukaan lukien joitain suuria nimiä, kuten “Detour”, “American Honey”, “The Lovers” ja “The Age Of Shadows”.

Aiemmin yrityksen tuotevalikoima koostui pelkästään suomalaisen elokuvan elokuvista. Viime vuosina se on kuitenkin monipuolistanut tuotevalikoimaansa suosituilla ulkomaisilla elokuvilla.

Ikoni ja Indexi Oy on suomalainen elokuvatuotanto- ja jakeluyhtiö, joka keskittyy maailmanelokuvan julkaisemiseen Suomessa. Icon and Index Oy:n perusti vuonna 1908 joukko Suomen kulttuurieliittiä edustavia ammattilaisia, jotka halusivat perustaa visuaalisen taiteen kulttuurin luomiseen ja jakeluun keskittyvän yrityksen.

Ikoni ja Indexi Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa valikoiman visuaalisia tuotteita. Ikoni ja Indexi Oy suunnittelee ja valmistaa pakkauksia, etikettejä, laukkuja ja muuta grafiikkaa. Yrityksen laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalvot, kuten käärekalvot ja pussit elintarvikkeiden säilytykseen.

Yritys on toiminut alalla yli 30 vuotta ja sillä on yli miljoona asiakasta yli 70 maassa.

Talvielokuvia Ikoni ja Indexi Oy:ltä

Suomessa talvi on valkoisen lumen ja hiljaisuuden aikaa. Helmikuussa, kun kylmä sää saapuu täydellä voimalla, ihmiset hakevat Instagramista inspiraatiota kuvien jakamisen muodossa.

Paras tapa aloittaa päivä hymyillen on katsoa Instagramia inspiraatioannoksen saamiseksi. Iconin ja Index Oy:n talvikuvat sopivat siihen täydellisesti!

Me kaikki tunnemme Ikonin yhtenä Suomen johtavista talvikuvista. Mutta tiesitkö, että yritys tuottaa kuvia myös muille maille, kuten Venäjälle ja Kanadaan?

Icon and Index Oy on yli 50 vuoden ajan suomalaisia ikoneja valmistanut yritys. He ymmärtävät hyvän suunnittelun ja laadun tärkeyden. Siksi he valmistavat omia tuotteitaan, kuten ikoneja ja julisteita.

Indexi Oy, Iconin omistama suomalainen yritys, joka on toimittanut mainostauluja jo yli vuosikymmenen ajan. He ovat luoneet uuden brändikuvakkeen näppärän mainostaulun muodossa.

Ikoni tehtiin mainostamaan Ikonin viimeisintä elokuvaa nimeltä “The Last Ticket”. Kuvake näyttää päähenkilön, joka katsoo yöllä ulos lentokoneen ikkunasta.

Tämä on yksi heidän uusimmista teoksistaan, jossa on tuore näkökulma mainontaan ja joka tarjoaa virkistävän kuvan kylmän vuodenajan ihmisille.

Ikoni ja Indeksi Oy

Icon and Index Ltd. on online-kuvakkeiden markkinapaikka. Sen perustivat vuonna 1999 Piotr Drabas, Jakub Hlavko ja Janusz Szmytke.

Icon and Index Ltd. on johtava laadukkaiden ikonien jälleenmyyjä, joita käytetään digitaalisessa viestinnässä, web-suunnittelussa, painatuksessa, julkaisuissa jne. Yritys on pystynyt säilyttämään asemansa suurimpana laatuikonien verkkokauppiaana vuodesta 1999 tarjoamalla laaja valikoima suunnittelutyökaluja erilaisten suunnittelun ammattilaisten käyttöön.

Icon and Index Oy:llä on viisi päätuotetta, mukaan lukien Iconsnap – suunnittelijoille tehty ikonieditori; IconEditor – integroitu piirustustyökalu; Ikonografi – vektorikuvaustyökalu; Icons Toolbox – kokoelma työkaluja, jotka on rakennettu erityisesti UI/UX-suunnittelijoille; ja P

Icon and Index Ltd. on digitaalisen markkinoinnin toimisto Lontoossa, Isossa-Britanniassa. He ovat tunnettuja innovatiivisista markkinointikampanjoistaan ja luovasta teknologian käytöstä ylivoimaisten tulosten saavuttamiseksi.

Icon and Index Ltd. on ollut digitaalisen markkinoinnin eturintamassa siitä lähtien, kun David Griffiths ja David Sowter perustivat sen vuonna 2012. Heidän kampanjoihinsa kuuluu sisältömarkkinointia, sosiaalisen median hallintaa, web-suunnittelua, SEO-optimointia jne.

Yritys on kasvanut nopeasti vain neljässä vuodessa yhdeksi alan suurimmista toimistoista, jolla on toimistoja Lontoossa, Aasiassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa

Icon and Index Oy on kansainvälinen yritys, joka on erikoistunut laadukkaan ja omaperäisen sisällön tuottamiseen julkaisijoille.

Icon and Index on ollut olemassa vuodesta 2007. Ne ovat yksi harvoista yrityksistä, jotka ovat omistautuneet toimittamaan sisältöä freelance-kirjoittajille.

Icon and Index toimii yritysten, organisaatioiden, voittoa tavoittelemattomien järjestöjen, tiedotusvälineiden jne. kanssa, joiden on tuotettava työtä johdonmukaisesti tai joilla on suuri määrä kirjallista materiaalia, jota on muokattava tai tuotettava.