Voimala

24.4. AJAN HENKI, VIIMEISEN KERRAN

10- vuotias Voimala lopetettiin  huhtikuussa 2012. Ohelman viimeisessä lähetyksessä arvioitiin Suomen henkistä ilmastoa, koventunutta arkea ja ihmisten mahdollisuuksia muuttaa todellisuutta, niin omaa kuin kanssaihmistenkin.

Viimeiseen Voimalaan pyysimme viisaita vieraita. He kaikki olivat jo aiemmin vierailleet ohjelmassa. Kiitos teille,  Katriina Järvinen, Tero Liukkonen, Antti Nylén, Heidi Valasti-Lindgren ja Tuula-Liina Varis.

Hei sinä älykäs sohvaperuna! Haluatko virtaa elämääsi?

Voimala on kulttuurin ja elämäntapojen erikoisohjelma. Voimalan aiheet löytyvät moraalista, kulttuurista, hengestä ja lihasta.

Yksi ohjelma kestää viisikymmentä minuuttia ja kotikatsomossa sähköä siihen kuluu saman verran kuin kuuteen teekupilliseen. Se on halpa hinta kaikista niistä ajatuksista, ihmisistä ja oivalluksista, joita Voimalan jakeluverkosta irtoaa. Voimalassa on vieraillut vuosien varrella kirjava joukko dosentteja, lennokkaita kirjailijoita, ahdistuneita pappeja, työn uuvuttamia kehäraakkeja ja yksi kuriton koira.

Juontaja-tuottajat Marketta Mattila ja Raisa Rauhamaa perustivat Voimalan  vuonna 2003. Voimala oli  10 vuotta tuotantoyhtiö Ikoni ja Indeksi Oy:n vahvin brändi.

Ohjelma-arkisto

Katso aiheet ja vieraat:
Ohjelma-arkisto 2003-2012